Ορθοδοντική


Ένα υπέροχο χαμόγελο πιο εύκολα από ποτέ—


Η σύγχρονη Ορθοδοντική απευθύνεται τόσο σε παιδιά και εφήβους όσο και σε ενήλικες. Η Ορθοδοντική στην Κλινική μας γίνεται από ειδικό Ορθοδοντικό. Χρησιμοποιούνται σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις και μηχανήματα όπως ενδοστοματικό scanner.

Ένα υπέροχο χαμόγελο πιο εύκολα από ποτέ—


Η σύγχρονη Ορθοδοντική απευθύνεται τόσο σε παιδιά και εφήβους όσο και σε ενήλικες. Η Ορθοδοντική στην Κλινική μας γίνεται από ειδικό Ορθοδοντικό. Χρησιμοποιούνται σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις και μηχανήματα όπως ενδοστοματικό scanner.

Ορθοδοντική παιδιών και εφήβων—


Διαθέτουμε ένα ιατρείο καλαίσθητο, πλήρως σύγχρονο και εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και μοναδικών αποτελεσμάτων.
Στα παιδιά που έχουν μπροστά τους την εφηβεία ή βρίσκονται στην αρχή της, η Ορθοδοντική μπορεί να εναρμονίσει όχι μόνο τα δόντια σε καλαίσθητα και συμμετρικά τόξα, αλλά να υποβοηθήσει και να κατευθύνει την ομαλή και ισόρροπη ανάπτυξη των γνάθων, του σκελετού δηλαδή του προσώπου.

Έτσι επιτυγχάνουμε απρόσκοπτη λειτουργία (μάσηση, κατάποση, ομιλία) σε ένα αρμονικό και ευχάριστο πρόσωπο.
Ορθοδοντική ενηλίκων—


Για τους ενήλικες η Ορθοδοντική δεν περιορίζει τα οφέλη της στη βελτιωμένη αισθητική του χαμόγελου. Πολλές φορές η αλλαγή της θέσης των δοντιών είναι προϋπόθεση για τη διατήρησή τους στο στόμα σε καταστάσεις επιβαρυμένου περιοδοντίου, ενώ άλλοτε πάλι η ορθοδοντική μετακίνηση προηγείται της προετοιμασίας του στόματος για μία προσθετική αποκατάσταση.
Για πιο επιπλεγμένα ζητήματα που συνυπάρχει και σκελετική απόκλιση, η Ορθοδοντική συνεργάζεται με την Γναθοχειρουργική για να δώσει την βέλτιστη λύση.


Ορθοδοντική ενηλίκων—


Για τους ενήλικες η Ορθοδοντική δεν περιορίζει τα οφέλη της στη βελτιωμένη αισθητική του χαμόγελου. Πολλές φορές η αλλαγή της θέσης των δοντιών είναι προϋπόθεση για τη διατήρησή τους στο στόμα σε καταστάσεις επιβαρυμένου περιοδοντίου, ενώ άλλοτε πάλιη ορθοδοντική μετακίνηση προηγείται της προετοιμασίας του στόματος για μία προσθετική αποκατάσταση.
Για πιο επιπλεγμένα ζητήματα που συνυπάρχει και σκελετική απόκλιση, η Ορθοδοντική συνεργάζεται με την Γναθοχειρουργική για να δώσει την βέλτιστη λύση.Επιλογή ορθοδοντικών μηχανισμών—


Η επιλογή των ορθοδοντικών μηχανισμών είναι ευρεία και περιλαμβάνει ενδεικτικά:
Ακίνητα (συγκολλούμενα) αγκύλια είτε μεταλλικά (τιτανίου που είναι συμβατά και με μαγνητική τομογραφία) είτε διάφανα (από κεραμικό υλικό), είτε αυτόδετα μεταλλικά και διάφανα για ιδιαίτερες περιπτώσεις που υπάρχει ανάγκη μειωμένης τριβής στις κινήσεις.

Κινητά ορθοδοντικά μηχανήματα (που αφαιρούνται και τοποθετούνται από τους ίδιους τους ασθενείς για κατάλληλη διάρκεια στο 24ωρο)

Διάφανους νάρθηκες που πρακτικά αποτελούν και εξαιρετικά διακριτική λύση όπου κρίνεται αναγκαίο και γίνεται με βάσει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

Η μελέτη του κάθε περιστατικού μπορεί να γίνει με την χρήση του ενδοστοματικού scanner που εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια στις μετρήσεις αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία.Call Now ButtonΕπικοινωνήστε μαζί μας